preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir

Login
Tražilica

Raspored pisanih provjera

Sukladno PRAVILNIKU O NAČINIMA, POSTUPCIMA I ELEMENTIMA VREDNOVANJA UČENIKA U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI, vremenik pisanih provjera samo je okvirni plan te je podložan promjenama. Stoga podsjećamo učenike da redovito provjeravaju vremenik unutar aplikacije eDnevnik.

Raspored informacija
"Mravci - znalci"

 

Priručnik za pomoćnike u nastavi  za rad s djecom s teškoćama u razvoju

Priloženi dokumenti:
Ucimo zajedno.pdf

 

Sigurnost na internetu

 

Kampanja za zaustavljanje seksualnog nasilja nad djecom

Raspored zvona

1. sat

8:00-8:45

13:30-14:15

2. sat

8:50-9:35

14:20-15:05

3. sat

 9:50-10:35

15:20-16:05

4. sat

10:50-11:35

16:10-16:55

5. sat

11:40-12:25

17:00-17:45

6. sat

12:30-13:15

17:50-18:35

 

Školska kuhinja

Naš YouTube kanal

 

Upisi u srednju školu

Upisi.hr

Najljepši školski vrt

Već deset godina živi projekt Najljepši školski vrt koji je krenuo 1994. godine pod nazivom Obnova školskih vrtova u Hrvatskoj čija je temeljna ideja bila da se pomogne djeci i njihovim učiteljima i roditeljima da u dodiru s prirodom i zemljom što prije zaborave na traume iz rata.

Ideja je potekla od emisije Slušaj kako zemlja diše obrazovnog programa Hrvatskog radija i njezine urednice Lidije Komes, a podržalo ju je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. 

Uređenje "kocke" - učenici i nastavnici Franjo Balog i Ankica Nađ-PejakovićAkcija je postupno prerasla u natječaj Najljepši školski vrt, te već deset godina obnavljaju se školski vrtovi diljem Hrvatske, održavaju se brojni seminari o tome kako trebaju izgledati školski vrtovi. Teorijska znanja primjenjuju se u praksi i uče se ekološkom uzgoju i zaštiti bilja. Svaka škola oblikuje vrt prema svojim mogućnostima i u skladu s klimatskim i drugim uvjetima uzgoj bilja, njegujući prirodnu raznolikost svoga podneblja. U školskom vrtu učenici se navikavaju na timski rad, šire svoja znanja o prirodi koja onda mogu prenositi na vršnjake i odrasle.
Našu školu je na spomenuti natječaj prijavila pedagoginja škole Borislava Kovačević i prikupila svu potrebnu dokumentaciju.

Prosudbena povjerenstva obišla su školska, a naša škola dobila je Priznanje za najljepši školski vrt. Nositelj aktivnosti bila je naša eko skupina pod voditeljstvom nastavnica Ane Vujović i Ankice Nađ-Pejaković, uz suradnju ostalih nastavnika i roditelja.

Ova jesen, koja je ove godine izrazito topla i lijepa, dugo je sačuvala cvijetove u našoj kocki što je također doprinjelo da naš vrt bude među najljepšima u Republici Hrvatskoj.

                                    2004. godina
preskoči na navigaciju